Barnsenger – inspirasjoner for innredning

En barneseng kan være et kjedelig, nødvendig element av innredning på rommet eller bli det mest fargerike, fantasifulle og pyntende sentralpunktet. Hundrevis av online inspirasjoner for innredning et barnerom begynner også å påvirke produsenter av barnemøbler som er mer og mer villige til å bruke uvanlige løsninger og interessant design som du enkelt kan berike soverommet til barnet ditt med. Hvordan innreder man et interessant barnerom?

Bilseng – et interessant tilbehør til gutterommet

Barnefilm «Biler» har i mange år vært en av favorittfilmene til guttene, og det er ikke rart – raske racerbiler som snakker med en menneskelig stemme, og biler som har mange fine opplevelser er definitivt en av favorittene blant små barn. Hvis barnet ditt elsker vogner, å leke med små racerbaner og alle slags biler, hvorfor ikke gå et skritt videre og plassere på rommet en seng med en ramme i form av favorittskikkelse fra filmen?

Tilbudene fra møbelprodusenter inkluderer racer- og politibiler hvis former er skåret ut på sidene av sengen, samt enklere strukturer med fargede paneler inspirert av de mest populære figurene fra eventyrene, inkludert biler, fly og tog. Det er selvfølgelig verdt å sørge for at denne typen senger er laget av slitesterkt og massivt tre og oppfyller de viktigste funksjonene. Først og fremst må en god barneseng være komfortabel, trygg og praktisk.

En køyeseng på barnerommet

Trenger du en smart måte å innrede et lite barnerom på? Å finne plass til seng, skap, praktiske skuffer, skrivebord og tilleggsutstyr er ikke den enkleste oppgaven. Køyesenger vil være en god løsning som lar deg håndtere begrenset plass på et rom, og i tillegg designe et fargerikt og interessant barnerom. Selv om de vanligvis assosieres med strukturer plassert i søskenrom, møter man dem også i økende grad i en versjon med en enkel madrass og plassen under sengen som brukes til annet romutstyr.

I settene med køyesenger finner du modeller med en klassisk stige eller med praktiske trapper der skuffer er innebygd, perfekt for oppbevaring av småting, leker og til og med klær. Under sengen kan du enkelt plassere en liten garderobe og et skrivebord med skap og skuffer, og etter å ha lagt til stolen blir dette fullt funksjonelt og forberedt for både et barnehagebarn som elsker å tegne og male, og et eldre barn som jobber med skoleleksene sine.

Uvanlige former av barnesenger

Innebygde senger ser ut til å være en stor trend innen interiørdesign, spesielt i kategorien barnesenger, som ved hjelp av ekstra materialer kan forvandles til et fantastisk slott, dukkehus eller en base som en gang var bygget av puter og laken. Hvis barnet ditt eller barna dine elsker denne typen lek og alltid kommer med nye ideer for å forvandle rommet sitt til en helt ny plass, er det verdt å gi dem muligheten til å gjøre det i form av en seng med hevede sider som ligner husets vegger. Takket være den øvre bjelken kan du lett installere gardiner på sengen som vil forvandle soverommet til et privat rom for et barn. Dessuten kan denne typen løsninger være perfekt om sommeren når det blir behov for å installere et myggnett på en barneseng.

Sengerammens uvanlige former er også en fordel i fleretasjes strukturer. Tilgjengelige modeller av senger kan ha mer tradisjonelle eller moderne, futuristiske former, og takket være anvendelse av forskjellige fargepaneler kan du enkelt tilpasse dem til innredningen på ethvert jente- og gutterom.