Om Oss

A-reklame.no er en bedriftssøketjeneste på internett med oppdaterte kontakt opplysninger om bedrifter i Norge.

A-reklame.no hjelper bedrifter med markedsføring og synlighet på internett.

A-reklame.no markedsfører seg kun på internett og ved å være tilgjengelig i de største norske og internasjonale søkemotorer som f.eks Google,Yahoo,Altavista,Sesam og Kvasir.

Ved hjelp av indeksering av innholdet på A-reklame.no er også alle bedrifter og informasjon om bedriftene tilgjengelig via søkemotorene med link fra A-reklame.no.

Vi ønsker at alle bedrifter skal kunne presentere seg med nesten ubegrenset mengde informasjon om seg selv uten at dette skal koste noe ekstra. Derfor finner du  ofte detaljerte kontakt opplysninger om bedriftene inkludert linker til eventuelle hjemmesider, epost og kartbeskrivelser.

A-reklame.no tilbyr også en unik respons garanti som sikrer deg som kunde at du får ønsket respons og eksponering mot nye og eksisterende kunder.

Redaksjonen står også klar til å endre og legge til informasjon om bedriftene slik at du alltid får oppdatert opplysningene om bedriften.

Vårt mål er å levere en tjeneste som er unik og som skiller seg ut fra andre kataloger på nettet. Dette gjør vi ved å ha mest mulig utfyllende og korrekt informasjon om hver bedrift uten at det skal gå utover markedsføringsbudsjettet til den enkelte bedrift.